Hvorfor er akustiske paneler av polyesterfiber så populære?

Lydabsorberende paneler i polyesterfiber har en enkel lydabsorberende struktur, sparer tid i materialberegning og kan redusere prosjektkostnadene ved lydabsorberende dekordesign.Den er enkel å produsere og bearbeide, kan spare økonomiske og materielle ressurser under installasjonen, og er lett å kutte.Lydabsorberende paneler i polyesterfiber har lang levetid og er pålitelige i bruk.

Interiørdesign akustisk panel (68)
Interiørdesign akustisk panel (45)

De er ikke-giftige materialer og vil ikke produsere og fordampe skadelige stoffer.I alle aspekter over omfattende standarder har lydabsorberende paneler av polyesterfiber mange egenskaper, utmerket ytelse og høy ytelse, noe som gjør dem til et uunnværlig lydabsorberende materialvalg i markedet.

Produktfordeler og hovedbruk av lyddempende paneler i polyesterfiber: Lyddempende paneler i polyesterfiber er laget av 100 % polyesterfiber som råmateriale.Varmebehandlingsprosessen brukes for å oppnå ulike tettheter for å sikre ventilasjon og bli et lydabsorberende materiale.Den har sterk dekorativ kunst, og enkel konstruksjon, og kan konverteres til ulike former gjennom snekkermaskiner.

Fargene og mønstrene er rike og kan brukes direkte som dekorative overflatematerialer.Den kan også brukes til ulike belegg i henhold til ulike behov.Den kan erstatte den tradisjonelle hardpakkeprosessen til flerlagsplater med svamp eller glassfiber.

Lydabsorberende paneler av polyesterfiber har også noen hovedtrekk: de har sterk lydabsorpsjon, varmeisolering, flammehemming, muggfjerning og vanntetting, lett vekt, holdbarhet, etc., og har en rekke farger, og den dekorative designeffekten er ekstremt godt.flink.

Enkel å rengjøre, lett å fjerne støv og lett å vedlikeholde.Støv og rester kan fjernes med en støvsuger og en voksbørste.Du kan også bruke et rent bomullshåndkle med vann og vaskemiddel for å skrubbe skitne områder.


Innleggstid: 18. oktober 2023
Skriv din melding her og send den til oss.